Fena Bir BLOG!

Avea'nın Yeni Logosu GraphicRiver Sitesinde Satışta

Avea'nın Yeni Logosu GraphicRiver Sitesinde Satışta 

 Türkiye' de en çok kullanılan GSM operatörlerinden olan Avea son zamanlarda logosunda değişikliğe gitmiş ve logosunu destekleyen bir reklam filmi çekmişti. 
 Tasarım olarak oldukça güzel bir görüntü sağlayan logoya birde logonun çizgilerinin bulunduğu reklam filmi eklenince Avea beğeni almayı sağlamıştı. 
 Ancak bizim araştırmacı milletimiz yine rahat durmadı ve bu güzel logonun altındaki gizemi çözdü. :) Avea'nın yeni logosu gerek yazılımcı gerekse grafikçi olsun tüm web işleriyle ilgilenenlerin uğradığı Envato sitelerinden birinde çıktı. Tahmin edebileceğiniz gibi bu site GraphicRiver
 Avea'nın yeni logosu 14.05.2012 tarihinden itibaren GraphicRiver sitesinde "Arc Media Logo Template" adı altında satışa çıkarılmış. Bu süreç içerisinde toplamda 5 satışa ulaşmış. Sitende satılan logo ve Avea'nın yeni logosu arasında sadece renk farkı bulunmakta. Tasarım olarak iki logoda tamamen aynı durumdalar. 
 Benim aklıma logoyu satın alınan kişiler arasında Avea'nın tasarımcısı bulunuyor mu? sorusu geldi. Ancak büyük ihtimalle satın almamışlardır. Şikayet falan etsem mi diye düşünmüyor değilim. :) 


 

Yorumlar

Yorum Gönder