Fena Bir BLOG!

GTA 5 PC Sürümü İçin Toplanılıyor

GTA 5 PC Sürümü Ne Zaman Çıkacak?

 RockStar Games firmasının efsane oyunu GTA (Grand Theft Auto) serisinin en son çıkacak oyunu GTA Five oyun meraklıları tarafından merakla bekleniyor. 
 Firmanın en son yaptığı açıklamada GTA Five' ın Xbox ve PS 3 sürümünün 17 Eylül tarihinde piyasaya sürüleceği belirtiliyordu. Ancak oyunun PC versiyonu hakkında firma herhangi bir açıklamada bulunmadı. 
 Resmi bir açıklamanın bulunmadığı şu durumda oyunun PC sürümünün çıkıp çıkmayacağı bile bilinmemekte. Ancak RockStar Games sanırım oyunun PC versiyonunu çıkarmamak gibi bir hata yapmayacaktır. Zira böyle bir durumda çok büyük bir oyuncu kitlesini karşısına almak durumunda kalacak. 
 GTA 4 oyunundan hatırlayacağınız üzere yine aynı şekilde XBox ve PS konsol versiyonları öncelikli olarak piyasaya sürülmüş ve oyunun PC versiyonu bundan tam 8 ay sonra çıkarılmıştı. Bir önceki oyunda PC sürümünün oldukça geç çıkarılmasından yakınan oyuncular ise bu konuda boş durmak yerine bir şeyler elde etme peşindeler. 

GTA 5 PC Sürümü İçin İmza Kampanyası

 GTA 5 oyununun PC sürümünü en kısa sürede elde etmek isteyen binlerce oyuncu internet üzerinden bir imza kampanyası başlattı. Sosyal medya ve bloglar sayesinde geliştirilen imza kampanyası daha şimdiden 278 bin gibi bir rakama ulaşmış durumda. Tabi her ne kadar sistemimin oyunu kaldırıp kaldırmayacağı konusunda tereddütlerim bulunsa da bende oyunu merakla bekleyen biri olarak imzamı çaktım arkadaş. :) 
 İmza atmak isteyen oyuncuların bu adrese girip üye olmaları gerekiyor. Üye olduktan sonra aynı sayfadan imzalarını atabilirler. 

Yorumlar