Fena Bir BLOG!

iOS 7 Final Sürümü Yayınlandı

Apple kullanıcılarının uzun zamandır merakla beklediği güncelleme sonunda geldi. Apple, iOS 7 Final sürüm güncellemesini yayınladı. Eski sürümlerden farklı olarak tamamen yenilenmiş ara yüz ile bizleri karşılayan sürümde 100’den fazla özellik bulunuyor.
 Apple’ın ilk olarak WWDC 2013 etkinliğinde duyurduğu ve geçtiğimiz hafta çıkış tarihini belirlediği iOS 7, artık ülkemiz üzerinden de indirilmeye hazır. 100’den fazla yeni özellik ile gelen bu sürüme ne yazık ki herkes aynı anda kavuşamayacak. Apple’ın her zaman yaptığı gibi güncellemeler kademeli olarak cihazlara verilecek.
 iOS 7 güncellemesi alacak cihazlar; iPhone 4 ve üstü, 5.nesil iPod Touch, iPad 2 ve üstü olacak. iOS 7’ye tıpkı daha önceki güncellemelerde olduğu gibi hem Wi-Fi hem de iTunes üzerinden kurabilmeniz mümkün. Cihazınıza iOS 7 kurabilmeniz için öncelikli olarak yedek almalısınız. Yedeklerinizi aldıktan sonra son sürüm iTunes ile veya cihazınızın Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleme kısmından güncellemeyi gerçekleştirebilirsiniz.

 iOS 7 ile gelen birçok yenilik bulunmakta. Bunların hepsine değinmeyeceğim. Çoğu ufak tefek yenilikler olmasıyla beraber çoğu kullanıcı tarafından beğenilmekte. Tabi iOS 7’nin eleştiri aldığı tarafları da mevcut. Bu konulara ilerleyen zamanlarda değineceğiz. 

Yorumlar

Yorum Gönder